Едно от готините неща в Инстинкт“ е, че не ви натоварва

...
Едно от готините неща в Инстинкт“ е, че не ви натоварва
Коментари Харесай

„Инстинкт“ върви с чаша чай

Едно от готините неща в „ Инстинкт “ е, че не ви натоварва по никакъв метод. Да, историята е най-вече за откриване на убийства, само че по никакъв начин не е тежка, а основателите несъмнено са пестили алената багра и стрелбите за сметка на наличието на огромния Алън Къминг. Тук той играе ексцентричния професор Дилън Рейнхарт, който спомага на полицията в лицето на партньорката си Лизи (Божана Новакович), с цел да разкрият разнообразни усукани случаи. И всичко това – на фона на Манхатън, несъмнено.

Той е щастливо омъжен за един доста прекрасен някогашен юрист, който има бар и от време на време взе участие в разкриването на убийствата, а тя има всякакви комплицирани персонални проблеми, които не й разрешават да се доверява много-много на мъжете. Двамата се откриват и като едни Шерлок Холмс и лекар Уотсън се впускат в решаването на престъпни пъзели (всеки от които е в границите на един епизод). В епизодите се засича и Упи Голдбърг. Тя играе издателката на книгата, която професорът така и не написа, което внася още един колорит нюанс към сюжета.



Да, звучи познато, звучи като гледано доста пъти, само че в действителност е свежо и не омръзва. Алън Къминг си има свое шоу, за пръв път в основната роля на сериал е гей, играещ фамилен гей, и това си е събитие. Божана Новакович е симпатична, миловидна и сигурно ще има нещо сред нея и някогашния сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джулиан (Навин Андрюс, познаваме го от „ Изгубени “), който оказва помощ на нашия Шерлок зад кулисите.

Разбира се, Алън Къминг е просто идеалният мъж, който да бъде стилизиран с безброй шапки, шалчета, изрядни и истински костюми, шлифери, и въобще му отива да бъде облечен като екстравагантен британски благородник от глава до пети. Специални поздрави от мен на художника по костюмите, който намира начин да го облече и в кожено яке, от което наподобява даже още по-симпатичен. Това и наличието на Алън в последна сметка издигат нещо общоприетоо до нещо особено. Препоръчвам с чаша чай и нещо за похапване.

Сега по FOX Crime.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР